Prejsť na obsah

Anketa áno alebo nie

Diabetikinfo
Publikoval v Môj lekár ·

Príspevok Petra ma donútil k zamysleniu. Na našom malom Slovensku sa ľudia zúčastňujú rôznych ankiet. Posielame hlasy najkrajšej Slovenke, najlepšie oblečenej celebrite, najmilšiemu šteniatku. Zúčastňujeme sa hlasovania o najhlúpejšiu celebritu, vieme kto je najlepší športovca, najkrajšia maturantka. Proste máme rôzne ankety, hodnotenia, súťaže. Týmto úvodom, nechcem dehonestovať tieto podujatia.  
Pre nás rodičov a naše deti sú veľmi dôležití naši lekári diabetológovia. Sú to ľudia, ktorí nežiaria v svetle reflektorov . Nevidíme ich ani na titulných stránkach odborných časopisov. Určite im poďakujete, keď im voláte v noci, lebo si neviete rady. Tiež im ďakujeme, keď nám pomôžu v liečbe nášho dieťaťa. Veľa o nich hovoríme, spomíname ich pred ostatnými rodičmi.
Každý máme toho svojho výborného diabetológa.  Máme málo príležitostí im verejne poďakovať.  Možno by sme si aj my mali urobiť takú svoju DIA anketu o najlepšie diabetológa. Mať možnosť poslať mu hlas. Ak aj vás táto myšlienka zaujala, vyjadrite svoj názor v komentári, alebo „páči sa mi to“, ak budú vaše odozvy dostatočné, na stránke pripravím anketu o toho NAJ diabetológa na Slovensku.  





Návrat na obsah