Prejsť na obsah

Už iba raz sa vyspím...

Diabetikinfo
Publikoval v Ja a diabetes ·

Už iba jedenkrát sa vyspíme sa stretneme sa na rekondičnom pobyte v Zázrivej. Dúfam, že každý si prinesie dobrú náladu a chuť spoznávať nových ľudí.
Ja niektorých poznám iba cez dotazník, osobne sme sa ešte nestretli. Teším sa na deti, pre ktoré je hlavne rekondičný pobyt určený. Tento rok som ho rozdelila na dva turnusy. V tom prvom sú deti do 10 rokov. Pevne verím, že sa im program s Hankou a Saškou bude páčiť. Pripravili si pre nich veľa tvorivých úloh. Nebudú chýbať hry, súťaže a malé potulky po okolí.  Aj pomocou kontinuálneho monitoringu, zapožičala nám ho spoločnosť Medtronic, si budú môcť rodičia a j deti oddýchnuť od merania glykémií. Program pre nás veľkých je koncipovaný tak, aby sa v ňom našli aj tí, ktorí sú iba na začiatku spoznávania diabetu, ale aj „pokročilí“. Dúfam,  že motív prvého turnusu „Tento deň patrí mne“ sa nám podarí naplniť.
Druhý turnus patrí už väčším deťom. Jeho mottom je „Chcem ťa spoznať“ .  Možno sa pýtate:  Koho spoznať?   Čo spoznať? Tak odpovedí je niekoľko, spoznať kamaráta, spoznať sám seba, lepšie spoznať svojich rodičov, alebo svoje dieťa. Spoznať Bolus wizard a možno odhaliť tajomstvá senzoru. Verte možností je veľa.   

Tak, idem sa už aj ja pobaliť a zajtra sa na Vás teším.

Ľubica




Návrat na obsah