Prejsť na obsah

Mysli mimo krabice 2018

Aktivity > Akcie pre deti


V dňoch od 01.07 - 06.07.2018 OZ diabetikinfo organizovalo letný pobyt  Mysli mimo krabice. Každý rok píšem, že bola výborná atmosféra. Tento rok bola mega atmosféra a super partia detí. Stretla sa "stará"partia, ale čo je veľmi pozitívne, bez problémov sa začlenili aj "nováčikovia". Prostredníctvom fotografií sa môžete aspoň na chvílu zúčastniť nášho tohtoročného pobytu.

Aj tento rok sme mali našu obľúbenú hru SCAVENGER HUNT. Čo je princípom danej hry? Každý tím obdrží rovnaké zadanie. Ich úlohou je za daný časový limit podať dôkaz (video) o ich splnení. Tu má každý možnosť ukázať ako myslí mimo krabice. Prinášam TOP z daných úloh.

Úloha: Zajazdi si na koni s Napoleonom  

Úloha: Pozametajte Shanzelize

Úloha: Zaspievajte Edith Piaf na brehu rieky Seina


Ďakujem animátorom, že deťom pripravili super program, tiež, že ich viedli, podporovali  a pomáhali im. Ďakujem animátorovi  Honzovi za vynikajúce fotografie.  

Ďakujem spoločnostiam  Výdajňa zdravotníckych pomôcok DiaTop a  spoločnosť Medtronic za finančnú podporu a materiálnu podporu bez ktorej sa nedajú robiť pobyty Mysli mimo krabice.

Ľubica  


P.S. Odkaz pre rodičov detí, ktoré sa účastnili nášho pobytu. Ak máte záujem o fotografie, alebo viac fotografií, ako som zverejnila, kontaktujte ma.

Návrat na obsah