Prejsť na obsah

RP Heľpa 2016

Aktivity > Akcie pre deti

OZ diabetikinfo organizovalo v dňoch od 18.03 -20.03.2016 vikendový pobyt na Heľpe.

Osobitne chcem poďakovať  Doc. Čiljakovej, pani Machove a pánovi Beňovi za ich účasť na našom stretnutí. Tiež musím poďakovať Hanke a Saške, že sa starali o program pre deti. Príprava a celková realizácia pobytu sa nezaobíde bez materiálnej a finančnej podpory. Ďakujem spoločnostiam SEPS, a.s,  BIOG, s.r.o., a spolčnosti Medtronic.
Prinášam Vám pár fotografií, aby som aspoň trošku priblížila super atmosféru.


Všetci sme sa posilnili dobrou večerou. Čakalo  nás hladanie správneho miesta na zavesenie svojej hviezdy na oblohu. V tom čase ešte nikto nevedel, že je to vlastne lapión štastia. Na záver celého dňa ešte pár hier v telocvični.

Na druhý deň sme si pozreli Heľpu z výšky. Ochutnali sme Monikyne koláčiky. Pred obedom deti stihli ešte bazén a dospelí si vymenili skúsenosti v bloku "Toto mi nikto nikdy nepovedal".  Poobede sme privítali pani Doc. Mirku Čiljakovú. Pohľad skúseného lekára na problémy s diabetom sú na nezaplatenie.  Deti nezabudli, že sa blížia veľkonočné sviatky a vymaľovali pár kraslíc. Večer nastal čas, poslať želanie na oblohu.

Chcete vediet ako si naše deti s rodičmi užívali maľovanie kraslíc?  

Ďakujem všetkým deťom, rodičom, hosťom, že opäť sme mohli spolu zažiť pekný víkend. Ďakujem "fotografom", že mi poskytli dôkazy z našej akcie.

Ľubica Pilková

Návrat na obsah